Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya'yı bombaladı
ensonhaber.com

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinden ayrıldıktan sonra "Diziden ayrılış nedenini açıklarsam yer yerinden oynar" diyen Erkan Petekkaya'nın kendisine mobbing uyguladığını açıkladı.

ERKEKLİĞİNİ, KADINLIĞIM ÜZERİNDEN TAÇLANDIRAMAZSIN

"Erkek ya her şeyi yapma hakkı görüyor" diyen Yeşilçay, "Küçümsemeye, aşağılamaya çalışıyor. Ama yani sen, kendi erkekliğini benim kadınlığım üzerinden taçlandıramazsın! Ben buna izin vermem! Yapamazsın" ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya'yı bombaladı

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın öpüşme sahnesi İZLE

Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuşan Nurgül Yeşilçay şunları söyledi:

"BEN BUNU ÇÖPLÜKTEN ÇIKARDIM" DEDİ

Yedigöller'deydik. Odadaydım. Kendi kendime "Sakin ol, son sahne, dayan" fiyan diyorum. Çağırdılar aşağıya, indim. Bunun kafa yine bir dünya. Oturmuş orada. Yönetmen dediğimiz adam da yanında. "Ben bunu var ya, çöplükten çıkardım" dedi. İnanabiliyor musun 300 kişilik ekip ve o yönetmen bozuntusunun yanında, benim için böyle dedi. İçimden "Ben bunun ağzını yüzünü bir güzel dağıtsam" diye geçti ama sesimi çıkarmadım.

"BİR KADININ ERKAN'A HAYRAN OLMASI LAZIM", O BUNU İSTİYOR

O şöyle düşünüyor: Bir kadının gerçekten onu istemesi lazım, rol icabı öpüşse bile.. Olayı o! Kadın ona hayranlık duyacak.. Bense "Buradan 100 kişi ekmek yiyoruz, hadi işimizi yapıp, gidelim" modundayım. Öpüşürsek rolün hakkını vereceğiz, reyting alacağız, ben bunun derdindeyim. Galiba onun ince yüreği buna dayanamadı. "Ben, ben, ben" diyen bir adam, haliyle sürekli tüyleri parlatılsın istiyor.

Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya'yı bombaladı

AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİ, YÖNETMEN DE BUNLARI İZLEDİ

Biz bir iş yapıyoruz, para kazanıyoruz. İşimizi hakkıyla yapalım. Birbirimizi sevmemiz gerekmiyor ama saygı duymamız gerekiyor. Erkek ya, onun her şeye hakkı var. Rejide küçücük bir kız hata yapmış, nasıl küfürler sıralıyor. Sette ağza alınmayacak küfürler ediyor, bağırıyor, çağırıyor, o yönetmen denilen kişi de bunlara gülüyor. Siz kimsiniz ya?

Ali Kaptan'ın Cemile'ye tecavüz etmesi