Ömür Gedik'in bacak eleştirisine sert yanıtı

Ömür Gedik'in bacak eleştirisine sert yanıtı

Hürriyet Kelebek yazarı Ömür Gedik'in Hürriyet Pazar için Aşk-ı Memnu'nun küçük yıldızı Batuhan Karacakaya ile yaptığı röportaj değil de, giydiği kıyafet olay yarattı. Röportajına "Anladım, ne varsa gençlerde var. Ben ideal erkeği buldum; genç kızların sevgilisi Batuhan Karacakaya..." diye başlayan Gedik, giydiği derin bacak dekolteli kıyafetiyle eleştiri oklarının hedefi oldu, zira röportaj yaptığı çocuk 15 yaşında bir ergen.. Üstelik utangaç, 14 Şubat'ta sevgilisiyle kamerlara yakalandı diye ağlayabilecek kadar hassas bir çocuk..

"TURUNCU RENKLE, O YAŞA KENDİMİ YAKIN HİSSETMEK İSTEDİM"

Gedik, kıyafetiyle ilgili gelen eleştirilere, köşesinden en az elbisesi kadar tuhaf bir açıklama getirdi. Elbiseyi rengi nedeniyle tercih ettiğini, turuncu bir elbiseyle o yaşa yakın hissetmeyi amaçladığını söyledi.

Ömür Gedik'in bacak eleştirisine sert yanıtı

ELEŞTİRİLERİN ARKASI KESİLMEDİ

Köşesinde uzun uzadıya yer verdiği bu yazı, derin bacak dekoltesinin nedenini açıklamadığı, aksine kafa karıştırdığı için eleştirilerin ardı arkası kesilmedi. Bombardırmana daha fazla dayanamayan Gedik; sakin, hanımefendi çizgisinden biraz kaydı ve "Zenginin malı züğürdün çenesi yorar" diyerek kendisini eleştiren herkesi susturdu. (!)

Ömür Gedik'in bacak eleştirisine sert yanıtı