Yeni Skoda Superb yakında yollarda
ensonhaber.com

Yeniden tasarlanan tamponlar,led aydınlatma üniteleri ve Vision C konseptinde yer alan ızgara 2019 Skoda Superb ' in tasarım değişiklikleri arasında yer alacak.

Yeni Skoda Superb yakında yollarda

Ayrıca Volkswagen modellerinde gördüğümüz yeni döşemeler ve dokunmatik bilgi eğlence ekranı da 2019 Skoda Superb ' in yenilikleri arasında. Skoda’ nın 1.4 litrelik TSI motorları yerini 130 hp ve 150 hp güç üreten 1.5 litrelik TSI ünitelere bırakıyor.

RAKİBİ PASSAT'IN İZİNDE GİDİYOR

Bu motor seçenekleri Volkswagen modellerinde de kullanılıyor. Daha da önemlisi 2019 Superb, VW Passat GTE’de kullanılan hibrit üniteyi de kullanmaya başlayacak.1.4 litrelik motor ile kombine edilen hibrit motor, 215 hp gücünde olacak.

Yeni Skoda Superb yakında yollarda

70 KİLOMETRE ELEKTRİK MENZİLİ

Skoda 70 km menzil mesafesi sunan 13 kwh’ lik bir batarya kullanacak. 51 kilometreye kadar hybrid mesafe katedebilen model, geniş ön paneli ve dokunmatik LED'li ön konsolu ile dikkat çekiyor.

Yeni Skoda Superb yakında yollarda

HEM UYGUN HEM KULLANIŞLI

Kısaca Skoda, hybrid dünyasına kendinden emin bir şekilde adım atıyor. Gerek fiyat aralığı gerek ise kullanım konforu açısından ülkemizde de sıkça tercih edilen Skoda'yı, yeni modeliyle çok yakında yollarda göreceğiz.

Mart ayındaki Cenevre fuarından sonra satışlarına başlanacak olan model, otomobilseverler tarafından dikkatle takip ediliyor.