Kemal Kılıçdaroğlu: Siyaseti Demirel'den öğrendik
AA

Süleyman Demirel'in evine taziye ziyaretine giden Kılıçdaroğlu, Demirel'in yeğeni Nihan Demirel Atasagun ve Demirel'in kardeşi Şevket Demirel'in damadı CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici tarafından karşılandı.

"HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Herkese başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, Süleyman Demirel'in Türkiye'nin çok partili yaşamında en önemli siyasi aktörlerden biri olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, "Sayın Demirel, yaşamının son saatlerine kadar Türkiye'deki bütün gelişmeleri yakından izleyen bir siyasal liderdi. Tevazuyu ondan öğrendik, siyaseti ondan öğrendik, devlet adamlığını ondan öğrendik. 'Siyasetçiyken nasıl olunur, devlet adamıyken nasıl olunur' yine ondan öğrendik. Türkiye'nin başı sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Siyaseti Demirel'den öğrendik İZLE

Kemal Kılıçdaroğlu: Siyaseti Demirel'den öğrendik

"TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR İNSANINI KAYBETTİ"

Süleyman Demirel'in, Türkiye'nin yetiştirdiği çok önemli bir siyaset adamı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, Demirel'in sadece Türkiye'de değil, bölgede ve dünyada da önemli siyasal aktörlerden biri olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önemli bir insanını kaybettiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)