Hodgson: Kendi ayağımıza sıkıyoruz

Liverpool, Premier Lig'de her haftaya "çıkış maçı" gözüyle bakıyor. Ancak takım bir türlü beklenen sonuçları alamıyor. ‘Kırmızılar', Blackburn Rovers deplasmanında bu sezonki 9. yenilgisini aldı. Ligde 12. sıraya kadar düşen takım, düşme hattının ise sadece 4 puan üzerinde bulunuyor.

Kendimizi yok etme düğmesine bastık
Son Blackburn yenilgisi, koltuğu tehlikede olan menajer Roy Hodgson'ı adeta çileden çıkardı. Bugüne dek oyuncuları hakkında konuşmayan Hodgson, bu kez son derece sertti. Hiçbir futbolcunun kazanma arzusuyla sahada yer almadığını vurgulayan Hodgson, "Kendimizi yok etme düğmesine bastık. Bir takım ayağına nasıl böyle kurşun sıkar anlayamıyorum. İlk yarıyı 2-0 yenik kapadıktan sonra, oyuncularımdan en azından maçı çevirmek için mücadele etmelerini bekliyordum. Ancak hiçbir çaba göstermediler" ifadelerini kullandı.

Taraftardan anlayış beklemekten de vazgeçti
Hodgson, taraftardan anlayış beklemekten de vazgeçti. Liverpoollular'ın her türlü eleştirilerini hakettiklerini vurgulayan deneyimli menajer, "Keder içindeyiz. Bugüne kadar bizi ne olursa olsun destekleyen taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattık. Soyunma odasını görme şansları olsaydı; bizim de ne kadar umutsuz bir ruh hali içinde olduğumuza tanıklık ederlerdi" diye konuştu.