Sergen Yalçın'dan Emmanuel Agbadou'ya özel görev

Sergen Yalçın'dan Emmanuel Agbadou'ya özel görev

Beşiktaş’ta gözler Galatasaray derbisine çevrilirken teknik direktör Sergen Yalçın, Victor Osimhen'i tutma görevini Emmanuel Agbadou'ya verdi. Fildişi Sahilli oyuncunun yanında ise Felix Uduokhai'nin oynaması bekleniyor.

Süper Lig’in 24. haftası itibarıyla çıkışını sürdüren Beşiktaş, hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisine hazırlanıyor.

Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Sergen Yalçın, hem takımın form grafiğini yükseltmek hem de derbi stratejisini netleştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

OSIMHEN'İ SAVUNACAK 

Bu kapsamda Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen'i durdurma görevi Emmanuel Agbadou'ya verilecek.

Yapılan antrenmanlarda Agbadou'yla özel olarak görüşen Yalçın, Fildişi Sahilli oyuncuya eşleşmeye ilişkin uyarılarda bulundu.

YANINDA UDUOKHAI'YE GÖREV VERECEK

Agbadou'ya savunmada liderlik görevini veren Yalçın, başarılı stoperin yanında ise Felix Uduokhai'yi düşünüyor.

Yalçın, Kocaelispor karşılaşmasında performansından memnun olduğu Felix Uduokhai’ye derbide de şans vererek oyuncunun formunu artırmayı planlıyor.

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi