Arka Sokaklar'da Rıza Baba dönemi kapandı! Arka Sokaklar'dan ayrılan Zafer Ergin'in eşi de ünlü çıktı!

Erler Film imzalı, ilk bölümü 31 Temmuz 2006 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan'ın yazdığı Arka Sokaklar, 17. sezonuyla ekranlara gelmeye başlamıştı.

Ancak dizide bazı aksilikler baş gösterdi ve 638. bölümü yayınlandıktan sonra yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 17 Kasım 2022'de çekimlere 45 gün ara verildiği duyuruldu.

Diziye 45 gün ara verildiği söylendi ancak süre gittikçe uzadı ve belirsizlikler başladı.Bunun üzerine de yapım ekibi, isteyen oyuncuların farklı teklifleri değerlendirebileceklerini söyledi.

Dizi tekrar başlarsa eğer yola, teklifleri değerlendirmemiş olanlarla devam edileceği de yapılan açıklamaya eklendi. Bunun akabinde Zafer Ergin'de ayrılık haberi geldi.

17 sezondur Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in diziden ayrılması herkesi üzerken, başarılı ismin özel hayatı gündem oldu.

Zafer Ergin'in dünden beri gündemden düşmemesinin ardından özel hayatını araştıranlar da eşini görünce şoke oldu.

Zafer Ergin'in eşi de oyuncu çıktı

Başarılı isim Zafer Ergin'in eşi kendisi gibi oyuncu olan Binnaz Ergin...

Ekmek Teknesi, Yabancı Damat gibi birçok dizide yer alan Binnaz Ergin ile Zafer Ergin, tam 30 yıldır evliler.

Mutlu giden evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ikili, davetlerde basına poz vermeyi ise ihmal etmiyor. Binnaz Ergin uzun zamandır da ekranlardan uzak.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Zafer Ergin'in yeni adresi ise şimdiden merak edilmeye başlandı.