EGO dizisi ne zaman başlıyor? EGO ilk bölüm tanıtımı yayınlandı: İşte konusu ve oyuncu kadrosu

FOX TV sezon ortasında iddialı dizileriyle reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ı bir araya getiren iddialı dizi Erkeklere Güven Olmaz (EGO) izleyicileriyle buluşacak. Merakla beklenen dizi için geri sayım başladı.

Pastel Film imzalı, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta’nın oturduğu EGO dizisinin senaryosunu ise Erkan Birgören ve Tuna Görgün kaleme alıyor. Dizinin tanıtım videoları büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncuları Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz arasında yaşanan gerginlikten sonra dizi çekimleri normale döndü ve ilk bölümün yayın tarihi açıklandı.

25 Şubat'ta seyirciyle buluşuyor!

FOX TV'nin iddialı dizisi Erkeklere Güven Olmaz (EGO), 5 Şubat 2023 Pazar günü saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

Dizinin konusu nedir?

Elif’le (Rüya Helin Demirbulut) Erhan (Alperen Duymaz) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

EGO ilk bölüm tanıtımı

Oyuncu kadrosu

Ego dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi başarılı isimler yer alıyor.