Muğla'da AK Parti broşürü dağıtanlara saldırı
İHA

1 Kasım seçimleri için AK Parti adına broşür dağıtan 2 genç kadın, öğrenci kolektifleri adlı öğrenci grubunun saldırısına uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren şahısların kaydettiği olay anı görüntüsü ise öğrenci kolektiflerinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Muğla'da AK Parti broşürü dağıtanlara saldırı

Muğla'da AK Parti broşürü dağıtanlara saldırı VİDEO

VİDEOYU PAYLAŞTILAR, TEPKİ TOPLADILAR

AKP'ye Muğla'da seçim çalışması yok" başlığıyla paylaşılan videonun altı ise öğrenci kolektifine karşı olumsız tepkilerle doldu.

BROŞÜRLERİ YIRTTI "DAĞITAMAZSINIZ"

Kaydedilen görüntülerde, iki genç kadın ellerindeki AK Parti'nin seçim broşürlerini dağıtırken, öğrenci kolektifi üyesi olduğu anlaşılan kadının geldiği görülüyor. Broşürleri yırtan kadın, seçim çalışması yapanların önünde dikilerek "Dağıtamazsınız" diyor ve broşürleri yırtmaya devam ediyor.

"AKP DEFOL" SLOGANLARI

Çevredeki vatandaşların araya girme çabalarına da “siz karışamazsınız” diyen şahıs daha sonra yırttıkları broşürleri oradan uzaklaşmaya çalışan AK Partili kadınların üstüne atıyor. Şahıs bir ara kadınların ellerindeki broşürleri almak için onları itip kakarken, grup uzaklaşan kadınların arkasından, “AKP defol” diye slogan atıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)