Et benlerinize ondan sürün, nasıl kayboluyorlar izleyin…
ensonhaber.com

Et benleri fiziksel görüntüsü itibariyle birçok kişiyi rahatsız eder ve çoğu kişi bu benlerden kurtulmak için medikal yöntemler başta olmak üzere bir çok yönteme başvurabilir.

Her ne kadar zararsız olsa da, büyüklükleri, konumları veya estetik endişeler nedeniyle et benleri tedavi edilmek istenebilir. Bu benler deriden kabarık yapıda ve bazen saplı olabilen iyi huylu cilt büyümeleridir.

Yaşla doğru orantılı olarak artış gösterebilen et benleri genellikle estetik kaygılar nedeniyle tedavi edilme amacıyla çeşitli yöntemler uygulanabilir.

Et benlerini tedavi etmede uygulanan birçok yöntem bulunurken o bitkinin sütü ağrısız ve acısız bir şekilde kurtulmanızı sağlayacak.

İşte, et benlerine şifa olan o bitki…

Sağlık için birçok faydası olan meyveler arasında yer alan incir aynı zamanda sütü ile de şifa oluyor. Olgunlaşmamış incirlerin uç kısmında bulunan süt ile istenmeyen et benlerinden kurtulmanız mümkün olabilir.

Sapından geldiği gibi kalın yapraklarında da bulunabilen incir sütü kullanımı oldukça dikkat gerektiren ve aynı zamanda cilt problemlerini iyileştirmede etkili olan bir maddedir.

İncir sütü ya da incir kökü suyu alkali bir yapıya sahip olduğundan ciltteki asit dengesini sağlar ve bu sayede cildinizde oluşan et benlerini doğal bir şekilde tedavi ederek düşmesini sağlayabilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken ise süt ve incir kökünü ezerek et benlerinin olduğu bölgeye sürün. Elde ettiğiniz bu karışımı düzenli olarak günde 4 defa olacak şekilde söz konusu bölgelere uygulamaya dikkat edin. İki hafta boyunca incir sütü tedavisine devam edin ve sonuçları görün.