Sivilcenin izi bile kalmayacak! Bu maskeyi hem kızlar hem erkekler denesin!

Limon ve bal, doğanın mucizesi olarak hem sofralarımızda hem de yemeklerimizde eksik olmuyor.. Bu iki ürün vücuda olan faydaları ve yemeklere verdikleri lezzet ile dikkati çekiyor.

İkisini bir araya getirmenin faydası çok büyük ancak bu besinleri ayrı ayrı ele almakta fayda var... Limon hem ödem atıyor hem de cildi besliyor. Cilde olan faydaları azımsanmayacak derecede fazla.

İçerisinde barındırdığı vitaminlerle dikkati çeken limon, uyku ve stres üzerine problemler yaşayanlara da iyi geliyor. Uykusuzluk çeken ve negatif enerjiyi üzerinde barındıklarına inananlar, gece limonu odalarına koyup rahat bir uyku çekebilir.

Sirke ve limon birleşince de her türlü nazara ve olumsuzluğa iyi geliyor. Evin içerisinde, atmosferin değişmesine yardımcı oluyor.

Bal ise yine limon gibi cilt ve vücut için çok faydaları. Kemiklerin güçlenmesinde büyük bir rolü var. Ayrıca bal içerisinde bazı kanser risklerini azaltacak flavonoidler barındırır.

Enerji vermesinin yanında, boğazı yumuşatmaya ve kış hastalıklarından da korumaya yardımcı olur. Balın limon ile karıştırılması ise yüz için bulunmaz bir nimettir.

Bu iki karışım yüzdeki siyah noktaları ve sivilceleri azaltmaya yardımcı olacak hatta sivilce izi dahi bırakmayacaktır.

Ballı limon maskesi

MALZEMELER

  • Karbonat
  • Bal
  • Limon

HAZIRLANIŞI

  • Bir çay kaşığı karbonatı, 1 yemek kaşığı balı ve birkaç damla limonu ufak bir kabın içerisinde bir araya getirin, karıştırın.
  • Ardından bu karışımı, göz çevrenize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze uygulayın.
  • Karbonat ölü derileri atacak ve limonun da etkisi ile cildiniz canlanacaktır.
  • Bu maskeyi 10 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır.

Sivilcenin izi bile kalmayacak! Bu maskeyi hem kızlar hem erkekler denesin!