Vesile Övet: Kılıçdaroğlu'nun elini öpeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı gerçekleştiren Orhan Övet'in annesi Vesile Övet, oğlundan şikayetçi olmayan Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.,

"ELİNİ ÖPMEYE GİDECEĞİM"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kabul etmesi halinde kendisiyle görüşmek istediğini belirten anne Övet, "Yani özellikle buradan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bana bir randevu versin. Ben onun elini öpmeye gideceğim. O da bizi kabul ederse, ben çok memnun olurum" dedi.

Vesile Övet: Kılıçdaroğlu'nun elini öpeceğim

"BENİM ÇOCUĞUM BİR CAHİLLİK YAPTI"

Övet, Kılıçdaroğlu'na atılan yumruğu 85 yaşındaki babasına atılan yumruk gibi gördüğünü belirterek, "Kılıçdaroğlu'na atılan tokat, babama atılmış tokattır. Ben onu kabul ediyorum. Benim çocuğum bir cahillik yaptı. Affetti, Allah bir kere değil bin kere razı olsun." dedi.

"BANKA BORCUNU ÖDEMEDİ"

Oğlunun banka borçlarının ödendiğine dair iddiaları da yalanlayan anne Övet, oğlunun 18 milyar lira banka borcunun olduğunu ve bu borcunun ödenmediği bilgisin verdi. Anne Övet, "Banka borcunu ödemedi. Gidip araştırabilirler. Benim oğlumun borcu kapandıysa, boynum kıldan ince" ifadesini kullandı.

"DOLDURUŞA MOLDURAŞA KİMSE GETİRMEDİ"

Saldırının yaşandığı ilk gün söylediği "Oğlumu dolduruşa getirdiler" gibi ifadeleri o anki psikolojiyle söylediğini dile getiren anne Övet, "Dolduruşa molduruşa kimse getirmedi. Ben oğlumun, huyunu herkesten iyi biliyorum. Kimse dolduruşa getirmez. O kafasında kurdu, gitti, yaptı. Benim haberim de olsaydı ,beni öldüreceğini bilseydim, ben yine bu işi yaptırmazdım. Kimseyi zan altında bırakmasınlar.” dedi.