Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu, cezaevinde kaleme aldığı ilk yazıyı ABD merkezli New York Times gazetesi için yazdı. Ancak yapılan incelemelerde, yazının yüzde 93’ünün intihal içerdiği belirlendi.
#GündemTutuklanan Ekrem İmamoğlu, The New York Times için kaleme aldığı yazısında ABD ve Avrupa'da kendisinin tutuklanmasına yönelik yeterince tepki gösterilmediğini belirtip "Adalet ve demokrasi için mücadele eden Türkiye ve dünya halkına inancım tam" dedi.
#GündemDünyanın en saygın ve köklü gazetelerinden New York Times, 21. yüzyılın ilk çeyreği tamamlanmak üzereyken çeyrek asırda yayınlanmış kitaplar arasından 21. yüzyılın en iyi 100 kitabını seçti. İtalyan yazar Elena Ferrante'nın kitapları öne çıktı.
#Kitap