Gündem

DEM Partili Sırrı Sakık: Bize o... çocuğu dediler

Yumruklu tekmeli kavgalarla başlayan TBMM Genel Kurulu'nda DEM Partili Sırrı Sakık'ın kürsüde küfretmesi tansiyonu yeniden yükseltti..

Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem oldu.

Lozan Barış Antlaşması'nın yıl dönümü için mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın yıl dönümü için mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Lozan Barış Antlaşması sayesinde milletimizin vatan topraklarını işgal eden müstevlilere karşı elde ettiği zafer, uluslararası alanda da onaylanmıştır" ifadelerini kullandı.

DEM Partili Ali Bozan'ın Meclis'te dayak yediği o an

HDP Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın Ulaştırma eski bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'ndan dayak yiyerek Genel Kurul salonundan çıkmaya çalıştığı anlar, anbean kayıt altına alındı.

AK Partili Karaismailoğlu'ndan DEM Partili vekile tekme tokat dayak

Ulaştırma eski bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'nun "AK Parti hırsızlık yapıyor. Ağzınız pislik kokuyor" diyen HDP Mersin Milletvekili Ali Bozan'a yumruk ve tekme attığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk 10'a girdi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Bayraktar, "Bu yılın tercih sonuçlarına göre geçtiğimiz sene açılan Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ülkemizin güzide eğitim kurumlarıyla birlikte ilk 10 okul arasında yer aldı" ifadelerine yer verdi.

Ankara'da suları 5 gündür kesik olan mahalleli çözüm bekliyor

Sincan'a bağlı Saraycık Mahallesi'nde 5 gündür devam eden su kesintisi, mahalle sakinlerini mağdur etti.

TBMM'de yumruklu kavga

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın AK Parti grubuna yönelik hakaretleri nedeniyle ortalık karıştı.. Yumrukların atıldığı kavgaya Meclis polisi müdahale etti..

Erhan Afyoncu'dan Ayşe Hür'e cevap: Uydurma tarih inşa modası başladı

"Bizim Türk beyliği sandığımız İsfendiyaroğulları olsun Germiyanoğulları, Aydınoğulları Kürt'tür" diyen Tarihçi Ayşe Hür'e Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu'dan yanıt geldi.

Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist, Bodrum'da yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığı duyuruldu.

Dilan Polat'ın tutukluluğuna devam kararı verildi

Birçok suçlamadan tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi. Mahkeme kuvvetli suç delillerinin bulunduğunu, atılı suçun cezasının alt ve üst sınırını ve adli kontrolün bu aşamada yetersiz kalacağını belirtti.

Antalya'da konut fazlalığı fiyatları düşürdü

Antalya'da 2024 yılı Haziran ayında 2 bin 638'i ikinci el satış olmak üzere toplam 4 bin 340 konut satıldı. Antalya, haziran ayında yabancılara satılan konut sayısında ise Türkiye sıralamasında ilk sırada yer aldı.

Özgür Özel karşılaştığı sokak köpeğiyle konuştu

Sokakta karşılaştığı bir köpeğin başını okşayan ve akabinde konuşmaya başlayan Özgür Özel, "Bunların canına kastediyorlar şaka gibi. Meclis'i duyunca sırtını döndü" dedi.

'Belediyelerin prim borçlarının tahsili için adım atacağız'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin prim borçlarının had safhaya ulaştığını ve borçların tahsili için gereken tüm adımların atılacağını bildirdi.

Müze ve ören yerleri 14 milyon ziyaretçi ağırladı

Müze ve ören yerlerini yılın ilk 6 ayında 13 milyon 842 bin kişi ziyaret etti. İzmir Efes Ören Yeri 1 milyon 117 bin kişiyle en fazla ziyaretçi ağırlayan yer oldu.

Nimet Özdemir, İyi Parti'den istifa ettiğini duyurdu

İyi Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini, "Gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım" sözleriyle duyurdu.

Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam yapıldı: İstanbul'da da yüzde 13'lük teklif görüşülecek

Ankara’da toplu ulaşıma yüzde 40 zam yapılması yönünde karar çıktı. Zam sonrası tam bilet 15 TL'den 21 TL'ye yükseldi. Ankara’nın ardından İstanbul’da da yarın yüzde 13'lük zam teklifi görüşülecek. Fiyat artışına karar verilmesi halinde kullanım ücreti 20 liraya çıkartılacak.

Lozan Barış Antlaşması 101 yaşında

Türkiye'nin bağımsız ve egemen bir devlet olarak tanınmasını sağlayan Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının üzerinden 101 yıl geçti.

Acun Ilıcalı: İlk Doğan'ımı aldığımda daha çok mutluydum

İlk Tofaş marka aracını aldığında daha mutlu olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "Şimdi Ferrari alıyorum, maksat arabayı yenilemek" dedi. Ilıcalı ayrıca mutluluğunun parayla değil başarıyla arttığını da sözlerine ekledi.

Eski Emniyet Müdürü Metin Alper'e yeni görev

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken Sudan’a ateşe olarak atanan ve oradan da emekliliğe ayrılan Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanı oldu.

'Ayasofya'nın dirilişi tekrar hayırlı olsun'

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılışının 4'üncü yıl dönümü kutlanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir mesaj yayınladı. Erdoğan paylaşımında "Allah'a hamdolsun, Ayasofya'nın dirilişi tekrar hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da dişçiye giden hasta diş hekimini şoke etti

Sultangazi'de bir diş kliniğine giden hastayı muayene eden diş hekimi, hastanın Japon yapıştırıcısı ile dişlerini yapıştırdığını görünce gözlerine inanamadı.

Hz. Muhammed'e küfreden şahsın 3 adet suç kaydı çıktı

İstanbul Avcılar'da, bir sokak röportajında Hz. Muhammed'e (Sallallahü teala aleyhi ve sellem) hakaret eden Zülfikar Kadiroğlu'nun "Vergi Kaçakçılığı" "Kötü Muamele" "Özel Belgede Sahtecilik" olmak üzere 3 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3-5 marjinalin Meclis’i çalıştıramayacak duruma getirmesine eyvallah edemeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de bazı hayvanseverlerin slogan atarak ortalığı karıştırmaya çalışmasına tepki gösterdi. Erdoğan, "3-5 marjinalin Meclis’i çalıştıramayacak duruma getirmesine eyvallah edemeyiz. Kimse Gazi Meclis’in şanına gölge düşüremez" dedi.
Başa dön