Blackberry ID parolası nasıl değiştirilir

Blackberry ID parolası nasıl değiştirilir

BlackBerry ID parolasını değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.

PAROLA DEĞİŞTİRMEK İÇİN

Oturum Aç‘ı tıklatın. BlackBerry ID Kullanıcı Adı (e-posta adresi) ve eski parolanızı girip Oturum Aç‘ı tıklayın. Hesap Ayrıntıları bölümüne girin. Parola‘nın yanındaki Düzenle‘yi tıklayın. Geçerli parolayı girin ve ardından yeni parolayı girin. Parolayı onaylama alanına yeni parolayı tekrar girin ve ardından, Kaydet‘i tıklatın. BlackBerry ID hesap bilgileri ekranlarından çıkmak için Bitti seçeneğine tıklayın.

BLACKBERRY 6 İÇİN

Seçenekler > Üçüncü Taraf Uygulamaları > BlackBerry ID seçeneğine gidin. BlackBerry ID Parolası‘nın yanındaki Değiştir‘i tıklatın. Geçerli parolayı girin ve ardından yeni parolayı girin. Parolayı onaylama alanına yeni parolayı tekrar girin ve ardından, Tamam‘ı tıklatın. Parolanız başarıyla değiştirildi onay mesajı görüntülenir. Tamam‘ı tıklatın.

BLACKBERRY 7 İÇİN

Seçenekler > Cihaz > BlackBerry ID seçeneğine gidin. BlackBerry ID Parolası‘nın yanındaki Değiştir‘i tıklatın. Geçerli parolayı girin ve ardından yeni parolayı girin. Parolayı onaylama alanına yeni parolayı tekrar girin ve ardından, Tamam‘ı tıklatın. Parolanız başarıyla değiştirildi onay mesajı görüntülenir. Tamam‘ı tıklatın.

BLACKBERRY PLAYBOOK

OS'ye sahip bir BlackBerry Playbook'ta: Seçenekler simgesine gidin. BlackBerry ID‘yi seçin. Parolayı Değiştir‘in yanındaki Düzenle‘yi tıklatın. Geçerli parolayı girin ve ardından yeni parolayı girin. Parolayı onaylama alanına yeni parolayı tekrar girin ve ardından, Gönder‘i tıklatın. Parolanızı değiştirdiniz onay mesajı görüntülenir. Tamam‘ı tıklatın.