Chris Paul All-Star'da oynayacak

Chris Paul All-Star'da oynayacak

Bu yıl başında takımı Los Angeles Clippers'ın Philadelphia 76ers'ı mağlup ettiği maçta omzundan sakatlanan ve o günden bu yana basketboldan uzak olan Chris Paul, sahalara All-Star maçı ile döneceğini açıkladı.

Sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirten Paul, ''All-star maçı büyük bir onurdur. Ama sağlıklı olmak hepsinden önemli… Bu maçla dönebileceğimi düşünüyorum ve bu bana kendimi iyi hissettiriyor'' derken, koçu Doc Rivers da yıldız oyuncusunun rekabetçi bir maç yerine bu şekilde parkeye dönmesini tercih edeceğini belirtti.

''Paul için en güvenli geri dönüş bir All-Star maçı olabilirdi. Defansif anlamda bir sertlik görmeyecek olması önemli. Kendisini yerden yere de atmak zorunda kalmayacak'' diyen Rivers, Paul'ün bu maçta ihtiyacı olan geçiş sürecini de rahatlıkla atlatacağını ifade etti.

Eski bir New Orleans oyuncusu olarak 2008'den sonra yeniden eski şehrinde bir All-Star maçına çıkacak olan Paul, ''O maçın yeri çok özeldi. Katrina Kasırgası sonrası yeniden kente dönmüş ve David West ile koç Byron Scott'la şehri temsil etmiştik. NBA New Orleans'tan o gün ne bekliyordu bilmiyorum ama hafta sonu bitince kimse ayrılmak istememişti'' derken, şehre dönüp, geçmişte başlattığı eğitim programına devam eden öğrencileri görmeyi çok istediğini ifade etti.

Paul, son olarak geçtiğimiz sezon All-Star maçında yer almış ve maçın MVP'si seçilmişti.