Messi – Ronaldo tartışması can aldı

Messi – Ronaldo tartışması can aldı

Dünyanın en iyi iki oyuncusu olarak gösterilen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'dan hangisinin daha üstün olduğu tüm çevreler tarafından tartışılıyor.

MASUM OLAY CİNAYETLE BİTTİ

Spor dünyası dışında magazin, sanat ve iş dünyasının ünlüleri bile bu konu hakkında yorumda bulunuyor. Ancak Hindistan'da yaşanan bir olay, oldukça masum olan bir tartışmanın ne boyutlara ulaşabileceğini gözler önüne seriyor.

RONALDO DAHA İYİ SÖZLERİ ÇILDIRTTI

Hindistan'ın Mumbai'de meydana gelen olayda iki arkadaşın Messi – Ronaldo kıyaslaması ölümle sona erdi. 34. yaş gününü kutlayan Obinna isimli bir şahıs, arkadaşı Nwabu'nun “Ronaldo Messi'den daha iyi” şeklindeki sözlerine çok sinirlendi.

ŞİŞE PARÇALARI İLE ÖLDÜRDÜ

Koyu bir Messi hayranı olan Obinna, doğum gününü kutlamaya gelen arkadaşının üzerine şişe fırlattı. Kafasına doğru gelen şişeden son anda kurtulan Nwabu, bir anda şaşkına döndü. Bu durum karşısında sakinliğini kaybeden Nwabu, parçalanan şişenin parçası ile arkadaşına saldırdı. Vücuduna aldığı darbeler sonrası kanlar içinde kalan Messi fanı Obinna'yı odanın ortasında ölüme terk eden Ronaldo hayranı Nwabu, olay yerinden kaçtı. Polis hala kayıp olan Nwabu için geniş bir arama operasyonu yürütüyor.