Medya

MasterChef'in Rumen Alina'sı güzelliğiyle mest etti! Sosyal medya pozlarına yorum yağdı...

MasterChef 2024 ana kadrosuna girmek için mücadele eden Alina Hastaoğlu, izleyicilerin dikkatini çekti. Güzelliği ile merak konusu olan Alina'nın sosyal medya kareleri beğeni topladı.

Kendall Jenner mavi tulumuyla Instagram'ı yaktı geçti! 'Bu güzellik halis mi?'

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner sosyal medya hesabından paylaştığı tulumlu pozlar ile gündeme oturdu. İşte Kendall Jenner'ın o pozları..

Televizyonun Oscar'ı: Emmy adayları belli oldu

76'ncısı düzenlenecek Emmy Ödüllerinde yarışacak yapım ve isimler duyuruldu. 25 adaylık kazanan Shogun, adaylık sürecine damga vurdu.

Wattpad neden açılmıyor, kapatıldı mı? Wattpad yasaklandı mı?

Hikaye paylaşım platformu olarak bilinen Wattpad'e erişim sağlayamayan kullanıcılar, neden açılmadığını internette araştırıyor. Peki, Wattpad yasaklandı mı, neden kapatıldı? Wattpad açılacak mı? İşte detaylar...

Canlı yayında Murat Gezici ile Hasan Öztürk arasında hadis gerilimi

Murat Gezici'nin "Hadisler var hepimizin duyduğu, bildiği köpeklerin öldürebileceği söylenir" ifadeleri canlı yayında tartışma yarattı.

Tek işi Rolls Royce çizgilerini boyamak

Dünyanın en pahalı otomobil markalarından biri olan Rolls Royce, araçlarını yalnızca bir kişiye boyatıyor: Mark Court. Court, 2003'ten bu yana tüm Rolls-Royce otomobillerine ince çizgiler çizen tek kişi...

Bez Bebek'in Joker'i Mehmet Usta son haliyle dikkat çekti! "Yaşlanmışsın be abi"

Bir dönemin popüler dizisi Bez Bebek'e damga vuran Joker karakteri, hala hafızalarda. Canlandıran oyuncu Mehmet Usta ise son haliyle şaşırttı.

Müge Anlı'nın program partneri Rahmi Özkan sevenlerini korkuttu! İşte son hali...

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü avukatı Rahmi Özkan ameliyat oldu. Rahmi Özkan'ın son hali sevenlerini korkuttu..

Aleyna Tilki bakın aslen nereliymiş! Kimse bilmiyordu...

24 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin memleketi merak uyandırdı. Bakın Aleyna Tilki nereliymiş...

MasterChef'te kim ana kadroya girdi? İşte 5. önlüğün sahibi

MasterChef'in ana kadrosuna giren son isim, dünkü bölümde belli oldu. İsot ile en yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki, MasterChef'te kim ana kadroya girdi? İşte 5. önlüğün sahibi...

Burcu Özberk kırmızı mini elbisesiyle olay yarattı! 'Yakıyorsun ortalığı'

Burcu Özberk Instagram pozlarıyla beğeni toplamayı sürdürüyor. Burcu Özberk'in son paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. İşte o kareler..

Engin Altan Düzyatan bakın kimin damadı çıktı! Meğer kayınvalidesi...

Engin Altan Düzyatan'ın evli olduğu ismi duyanlar şoke oldu. Meğer ünlü oyuncu bakın kimin damadı olmuş...

Kapıcılar Kralı’nın İbram’ını tanımak artık imkansız! Seneler sonra ortaya çıktı, görenler tanıyamadı…

Usta oyuncu Kemal Sunal’ın unutulmaz filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı’nın oyuncuları değişimleriyle görenleri şaşırtmayı başarıyor. Filmin üzerinden tam 47 yıl geçmesinin ardından dizide İbram karakterine hayat veren Soner Yağız bakın şimdi ne halde…

Milyoner Aile sunucusu Engin Altan Düzyatan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yeni yarışma programı Milyoner Aile'yi sunan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki, Engin Altan Düzyatan kimdir, kaç yaşında, nereli? Kiminle evli? İşte biyografisi...

Gigi ve Bella'yı pistten alalım! 2024'ün en güzel Müslüman kadını bakın kim seçildi

Popüler magazin platformu FillGap, dünyanın en güzel Müslüman kadınlarını seçtiği bir oylama gerçekleştirdi. Bakın birinci kim oldu..

Gören İbrahim Tatlıses Sandı! Japonya Milletvekili benzerliği ile şaşırttı…

Sosyal medya sanatçı İbrahim Tatlıses’e benzeyen Japon siyasetçi ile sallandı. Görenlerin benzerliği karşısında şaşıp kaldığı Masahisa Sato gündem oldu.

MasteChef'te önlük azalıyor! Bir isim daha yukarı çıktı...

Zeynep, Hakan ve Onur'un ardından MasterChef'te ana kadroya girecek 4. yarışmacı bu akşam belli oldu.

Nesrin Cevatzade beyaz bikinisiyse yaktı geçti...

Güzel oyuncu Nesrin Cevatzade kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Verdiği tatil pozları ile görenleri adeta mest eden güzel oyuncu bu kez beyaz bikinileriyle kasıp kavurdu…

Ayşe Yüksel'in mini etekli pozlarına yorum yağdı! 'Hande Erçel olmuşsun'

Ayşe Yüksel Instagram'da paylaştığı son pozlar ile dikkat çekti. Survivor yarışmasıyla tanınan Ayşe Yüksel'in iddialı tarzı yorum yağmuruna tutuldu. İşte o kareler..

Oğlu boyunu geçti

Kariyeri bir yana magazin gündeminde de dikkat çeken ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun çocukları ile karesi gündem oldu. Derin ve Deniz adında iki çocuğu olan Sivrioğlu, takipçilerini şaşırttı.

Estetikleriyle şaşırtıyor

Tam bir estetik bağımlısı olan ve ''Dünyanın en büyük elmacık kemiğine sahip kadın'' olarak tanınan Ukraynalı model Anastasia Pokreshcuk, havuza girdiği anları yayınladı.

MasterChef ana kadronun 3. ismi belli oldu! İşte önlüğü alan yarışmacı...

MasterChef 2024 heyecanında ana kadro netleşiyor. Önlüğü alarak kadroya giren 3. isim açıklandı.

Burcu Özberk'in gün batımı pozlarına beğeni yağdı! 'Sanat eseri gibisin'

Burcu Özberk Instagram pozlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Burcu Özberk'in son paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. İşte o kareler...

TV'de cumartesi: Bugün hangi diziler var? 13 Temmuz 2024 yayın akışları

Cumartesi günü ekrana gelecek olan yapımlar, TV izleyicileri tarafından takip ediliyor. İşte 13 Temmuz 2024 yayın akışları...
Başa dön